Success Development könyvkiadó

Küldetésünk, hogy Amerika legjobb tananyagát elérhetővé
tegyük a Magyarok számára.

A Siker Törvénye Tizenhat Leckében

Napoleon Hill, a Gondolkodj és Gazdagodj szerzőjének első könyve, most végre kapható magyar nyelven is!

A siker teljes, cenzúrázatlan, eredeti receptje 4 kötetben jelent meg.

További kiadványaink

Napoleon Hill

Ez a könyv Napoleon Hill 20 éves munkájának gyümölcse, amit Andrew Carnegie az egykori skót milliárdos felkérésére készített. A szerző több száz sikeres és több tízezer sikertelen embert interjúvolt meg, hogy megfejtse a siker és a kudarc titkait. Napoleon Hill a könyvben leírt elvek alkalmazásával adta ki ezt a könyvet, miután több ezer embert tanított eredményesen, a könyvben lefektetett alapelvekből egy tanfolyam keretében. A tanfolyamon résztvevő kereskedők igazolták, hogy a könyvben leírt elvek következetes használatával bármit megszerezhetnek amire csak az életükben vágynak.
Később a könyvet az ipar akkori irányítói levették a piacról, mert titokban akarták tartani a benne lévő tudást. Örömmel adjuk át önnek először magyar nyelven, A Siker Törvénye teljes, cenzúrázatlan, eredeti kiadását, amely tartalmazza a titkokat, melyeket a világ legsikeresebb és leggazdagabb emberei birtokolnak. A történelem igazolja ezt az állításunkat.
Hiszem, hogy ebben a könyvben a szerző energetikai kódot rejtett el, ami azt eredményezi az olvasás folyamán, hogy ismereteket juttat az elmébe, stabil információkat a hagyományos énünktől függetlenül, szűretlenül. Így az olvasó élvezheti a szerző abbéli szándékát is, hogy ezáltal megemelkedik a tudatossága. (Tudatosságon az egyén felébredettségi fokát értem.) Éppen ezért a kiadó ragaszkodott az 1928-as stílushoz, régies szófordulatokhoz, így megtartva a könyv 100%-os, tiszta mondanivalóját.

Szállítási díjak

  • Foxpost – Csomagautomata: 786 Ft
  • Foxpost házhozszállítás: 1399 Ft
  • 20 000Ft kosárérték felett: INGYENES

További információkért íratkozz fel hírlevelünkre

Email*
Név*

A közösség, melyben hozzád hasonló emberekkel együtt érheted el céljaidat.