-4%

George Wake: Fejtsd meg a személyiséged, és szabadítsd fel a belső erőd!

4 290 Ft

A karakterológiai rendszer Körülbelül két és fél évezreddel ezelőtt a görög orvos és filozófus, Kószi Hippokratész (Kr. e. 460-370) felfedezte, hogy a vérmérséklet és személyiség szerint négy fő típus létezik, és mindegyik személyiségtípuson belül további három alcsoport található. A Karakterológiai Rendszer az egyén teljes énjének átfogó vizsgálatán alapul…

Készleten

Cikkszám: 99979049 Kategória:

Leírás

A karakterológiai rendszer Körülbelül két és fél évezreddel ezelőtt a görög orvos és filozófus, Kószi Hippokratész (Kr. e. 460-370) felfedezte, hogy a vérmérséklet és személyiség szerint négy fő típus létezik, és mindegyik személyiségtípuson belül további három alcsoport található. A Karakterológiai Rendszer az egyén teljes énjének átfogó vizsgálatán alapul. Mind a magán-, mind az üzleti életben elért sikereink kulcsa nem másban, mint önmagunk megismerésben és embertársaink megértésében rejlik, valamint abban, hogy képesek vagyunk-e másokhoz személyiségüknek és egyéniségüknek megfelelően közeledni.

A könyvben elénk tárt ismeret az ókori Görögországból származik, és ez az első elterjedt és egyben eredeti személyiségismereti tudásanyag. Sokszor másolták már, de sosem alkalmazták megfelelő módon, mégis naprakészebb, mint valaha!

Ebből a könyvből megtanulod:

  • Hogyan ismerd meg önmagad és hogyan érts meg másokat;
  • hogyan azonosítsd be a saját és embertársaid legbelsőbb motivációit;
  • hogyan jósolhatod meg előre mások viselkedését;
  • hogyan érhetsz el sokkal több sikert a szakmai és a magánéletedben?

George Wake napjaink egyik legjobb professzionális előadója és oktatója a karakterológia témájában világszerte. Életét annak szentelte, hogy segítsen az embereknek felfedezni erősségeiket és képességeiket annak érdekében, hogy sikeresebbé váljanak személyes és üzleti életükben.

George 2003 óta tart szemináriumokat, előadásokat és tanácsadást több mint 16 országban és több kontinensen Európától, Afrikától és Ázsiától Észak-Amerikáig. Számos értékesítőnek, direkt és hálózati marketinges cégnek, ingatlanügynöknek, tanárnak, valamint párnak és családnak segített elérni a bennük rejlő teljes potenciált.

George a humor, az éleselméjűség, az inspiráció és a tudás sajátos elegyét hozza közönsége elé. Hiszi, hogy minden ember olyan rendkívüli rejtett potenciállal rendelkezik, amelyet képes kiaknázni, és ha így tesz, sokkal többet fog tudni elérni pár év alatt, mint egy átlagember egész életében.

Cím: Fejtsd meg a személyiséged, és szabadítsd fel a belső erőd!
Szerző: George Wake
Kiadó: Success Development s.r.o.
Oldalszám: 124 oldal
ISBN: 978-80-99979-04-9
www.eszemelyiseg.hu

További információk

Tömeg 0.2 kg
Kiadó

Success Development s.r.o.

Szerző

Neville Goddard

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„George Wake: Fejtsd meg a személyiséged, és szabadítsd fel a belső erőd!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük