-7%

Napoleon Hill: A Siker Törvénye Tizenhat Leckében – I. kötet

(1 vásárlói értékelés)

5 990 Ft

Készleten

Cikkszám: 97307417 Kategória:

Leírás

A siker teljes, cenzúrázatlan, eredeti receptje.

Ez a könyv Napoleon Hill 20 éves munkájának gyümölcse, amit Andrew Carnegie az egykori skót milliárdos felkérésére készített. A szerző több száz sikeres és több tízezer sikertelen embert interjúvolt meg, hogy megfejtse a siker és a kudarc titkait. Napoleon Hill a könyvben leírt elvek alkalmazásával adta ki ezt a könyvet, miután több ezer embert tanított eredményesen, a könyvben lefektetett alapelvekből egy tanfolyam keretében. A tanfolyamon résztvevő kereskedők igazolták, hogy a könyvben leírt elvek következetes használatával bármit megszerezhetnek amire csak az életükben vágynak.

Később a könyvet az ipar akkori irányítói levették a piacról, mert titokban akarták tartani a benne lévő tudást. Örömmel adjuk át önnek először magyar nyelven, A Siker Törvénye teljes, cenzúrázatlan, eredeti kiadását, amely minden titkot tartalmaz, melyet a világ legsikeresebb és leggazdagabb emberei birtokolnak. A történelem igazolja ezt az állításunkat.

Hiszem, hogy ebben a könyvben a szerző energetikai kódot rejtett, ami azt eredményezi az olvasás folyamán, hogy ismereteket juttat az elmébe, stabil információkat a hagyományos énünktől függetlenül, szűretlenül. Így az olvasó élvezheti a szerző abbéli szándékát is, hogy ezáltal megemelkedik a tudatossága. (Tudatosságon az egyén felébredettségi fokát értem.) Éppen ezért a kiadó ragaszkodott az 1928-as stílushoz, régies szófordulatokhoz, így megtartva a könyv 100%-os, tiszta mondanivalóját.

Ön egy első osztályú különleges könyvet tart a kezében. Törekedtünk az elérhető legjobb minőségre az anyagok és a kivitelezés tekintetében egyaránt, mert hiszünk abban, hogy a külső megjelenés tükrözi a belső tartalom értékét. Könyvünk kemény műbőrkötéssel, aranyprégeléssel, arany könyvjelzővel és minőségi ivory papírral készült.

Cím: A Siker Törvénye Tizenhat Leckében I. Kötet
Szerző: Napoleon Hill
Felelős Kiadó: ‘Dr. Kelemen István
Kiadó: Success Development s.r.o.
Sorozat: A Siker Törvénye Tizenhat Leckében
Oldalszám: 320 oldal
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9788097307417

 

Olvass bele:

További információk

Tömeg 0.6 kg
Kiadó

Success Development s.r.o.

Szerző

Napoleon Hill

Napoleon Hill: A Siker Törvénye Tizenhat Leckében – I. kötet termékről 1 értékelés

  1. Tóth Attila

    Hosszú sorokon keresztül tudnám sorolni, hogy miért jó választás ez a könyv mindenki számára, aki tényleg változtatni szeretne az életén és annak, aki valódi tudásra szomjazik. De most inkább a rövidebb jellemzést választanám, ami így hangzik: EZ A KÖNYV!
    Ha ezt megértetted, akkor már meg is rendelted. Sok sikert hozzá és az új életedhez!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük