-8%

Don Boyer & Jeffrey Levine & Dósa Szilárd: A Radarképernyőn Kívül

3 290 Ft

Az első amerikai sikerkönyv, melynek megjelenése után három hónappal a bővített magyar nyelvű változata is megjelent

Készleten

Cikkszám: 97307462 Kategória:

Leírás

Az első amerikai sikerkönyv, melynek megjelenése után három hónappal a bővített magyar nyelvű változata is megjelent.

A kései éveiben J. C. Penney-t megkérdezték a látásáról. Azt válaszolta: „A szemeim manapság már nem a legjobbak, de a vízióm sosem volt tisztább.” Ez tiszta képet ad a valaha élt egyik legnagyobb kereskedő sikertitkáról: a képessége, hogy mentálisan lássa a dolgokat, akkor is, amikor a fizikai szemei már képtelenek voltak látni. Ez az esszenciája az álmaid megjelenésének az életedben, amit sokan úgy említenek, hogy „a semmiből jelent meg”.

A radarképernyőn kívül ennek az alapelvnek a mélységeit vizsgálja. Doy Boyer, Jeffrey Levine és Dósa Szilárd felfedezik az Univerzum törvényeinek útját, és megadják a protokollt, hogy igazából hogyan is működik az élet, hogy meghozza nekünk a vágyott dolgokat. Ebben a kiemelkedő könyvben bizonyított, tudományos tényeket osztanak meg, saját élettapasztalatukkal együtt. Elbájolnak, inspirálnak és motiválnak, amint megtanulod a lépéseket, melyeket megtehetsz, hogy fenntartsd a hitedet, míg a víziód valósággá válik.

Sok ember feladja az álmait, mert egyszerűen képtelen kitalálni, hogyan tegye őket megtörténtté. Keveset tudnak arról, hogy igazából sosem lettünk arra tervezve, hogy kitaláljuk a „hogyant”; csak azt kell eldöntenünk, hogy „mit” álmodunk magunknak. Ha egyszer felfedeztük, hogy mit akarunk, és azt a szándékot a határozott döntésünkkel mozgásba lendítjük, az Univerzum varázslatos módon munkához lát, hogy elhozza nekünk az álmainkat. Habár meg kell, hogy értsük, hogy az Univerzum módszerei messze meghaladják a véges elménket, és az álmainkat olyan helyekről tölti be, melyeket a fizikai érzékeink nem képesek észlelni; olyan helyekről, melyek teljesen a radarképernyőnkön kívül vannak.

A hit az a képességünk, hogy lássuk a láthatatlant, vagyis meg tudjuk tenni azt, amit mások a lehetetlennek hívnak!

Cím: A Radarképernyőn Kívül
Szerző: Don Boyer & Jeffrey Levine & Dósa Szilárd
Kiadó: Success Development s.r.o.
Oldalszám: 180 oldal
ISBN: 978-80-973074-6-2

További információk

Tömeg 0.25 kg
Kiadó

Success Development s.r.o.

Szerző

Jeffrey Levine, Don Boyer, Dósa Szilárd

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Don Boyer & Jeffrey Levine & Dósa Szilárd: A Radarképernyőn Kívül” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük