-20%

Denkler Miklós: A bennfentes befektetők kézikönyve

3 970 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 631238167 Kategória:

Leírás

Aki egy picit is veszi a fáradságot és belenéz az üveggömbbe, nagyon hamar rá fog akadni egy igazi gyöngyszemre. Az éppen csak most indult technológiai korszakváltást meglovagoló feltörekvő startupokra. Sorban nőnek ki pár év alatt a semmiből a milliárdos innovatív vállaltok, egy-egy kiváló ötletnek köszönhetően. Ha elolvasod a könyvet óhatatlanul is kedvet kapsz hozzá, hogy Te is feltörekvő cégekbe fektesd erőforrásaidat. Szerezd meg a “bennfentes” racionális információkat melyekkel a kockázatot képes leszel kezelni és igazi szenvedélyeddé válik a jövő technológiájának megszületését elősegíteni. A profit mellett sokkal több örömöt nyújt, hogy egy sikeres startup által több millió embernek leszel képes hasznos szolgáltatás nyújtani.

A Bennfentes Befektetők Kézikönyve izgalmas és nagyon sokrétű információt nyújt a befektetők gondolkozásáról és világáról. A szerző  a személyes tapasztalatait osztja meg velünk, mely a bankszektorban eltöltött múlt-, és a  nemzetközi startup világ alapos ismeretének jelen információin alapul. A szenvedélyes könyv által kapunk egy másik nézőpontot  az innovatív világ óriási lehetőségeiről. A könyv  végére garantáltan kialakul minden olvasóban az igény: ” Startup vállalkozást akarok indítani, Startup vállalkozásba akarok fektetni!”

„Napjainkban mindannyian egy „RAKÉTÁN” ülünk, sokaknak ez életük végéig nem esik le…  Ez a könyv megtanít Téged, hogy milyen jelekre figyelj a gazdasági Univerzumban! A jövőt senki sem láthatja…. kivéve, akik alakítják!

Szaladj előre, térj vissza, CSELEKEDJ!”

Cím: A bennfentes befektetők kézikönyve
Szerző: Denkler Miklós
Kiadó: Denkler Miklós
Oldalszám: 144 oldal
ISBN: 978-963-12-3816-7

–         Jakus Szilárd, üzleti angyal és vitamin logisztikus –www.frugary.com

További információk

Tömeg 0.2 kg
Kiadó

Smartupper – Üzleti könyvek

Szerző

Denkler Miklós

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Denkler Miklós: A bennfentes befektetők kézikönyve” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük