-11%

Benson Agbortogo: Az Üzleti Rendszer mely Mindig Nyer

3 190 Ft

Készleten

Cikkszám: 97307424 Kategória:

Leírás

„Azt állítani, hogy ’Az üzleti rendszer, mely mindig nyer’, egy elég nagy ígéret. De, meglepetésként, Benson be is tartja ezt az ígéretét azáltal, hogy egy bizonyított rendszert ad, amely bármilyen fajta üzletben garantáltan működik, és az Isten szaván alapul. Tedd ezt, és nemcsak az üzletedben fogsz többet elérni, de az életed kalandjában találod magad.”

– Terry Dean, Internet Lifestyle Coach

 

„ahogy Jézus az összes parancsot egyetlen kijelentésben összefoglalta, Benson az üzleti siker összes alapelvét sűrítette egyetlen mondatba. Kövesd ennek a könyvnek a tanítását, és Tiéd lesz a világ összes sikere. Ha mégsem teszed ezt, az a saját felelősséged. Egy kötelező olvasmány minden Biblikus vállalkozónak és Királysági üzlet elöljárónak. Nagyszerű munka, barátom.”

– Patrice Tsague, Nehemiah Project International Ministries, Inc

A megválaszolt ima minden professzionális keresztény üzletasszonynak és üzletembernek!

Olvasd el és készülj fel:

  • Hozzáférést kapsz a legfőbb rendszerhez, ami lehetővé teszi, hogy az Isten szavát felhasználd munkádban, légy akár cégvezető, kisvállalat tulajdonosa, nagyvállalati vezető, előadó, coach, konzultáns vagy magánvállalkozó.
  • Megtanulod, hogyan növeld és tedd gyümölcsözővé a vállalkozásod azáltal, hogy egy bölcs alapot adsz neki, mely elég stabil ahhoz, hogy egy birodalom épüljön rá.
  • Elkerülöd a feltételezéseken és trendeken alapuló sikertaktikákat, és időtálló elvekre építed az üzleted, melyek elég biztosak ahhoz, hogy az álmaidat valóságba fordítsák.

A sikeres vállalkozás hiányzó összetevője!

  • Válj a stabil Bibliai bölcsességen alapuló tervrajz mesterévé, mely bármilyen fajta vállalkozást garantáltan transzformál, legyen az kicsi vagy nagy, helyhez kötött vagy online, kiskereskedés vagy nagykereskedés, új vagy nagy múltú.
  • Tedd a kezed egy útmutatóra a tartós, jelentős és beteljesítő eredményekhez a piacon, miközben folyamatosan tiszteled és dicsőíted az Istent, és látod, ahogy az Ő keze növekedéssel lát el.

A világ legjobban őrzött titka az üzleti sikerhez!

Míg afrikai otthonában élt, Benson Agbortogo 13 évesen felismerte egy gazdag Isten hatalmas szeretetét, és fiatal korában elindult a felfedezőútján, hogy felszámolja a szegénységet. Benson egy misszionárius lelkésszé vált azzal a céllal, hogy segítsen az embereknek, hogy Istennek szenteljék az életüket, de azt vette észre, hogy ezen emberek többsége gazdaságilag továbbra is küszködött és szegénységben élt. Az Úr sürgette Bensont, hogy keresse a gazdagság létrehozásának időtálló, bizonyított gazdasági alapelveit, hogy segítsen másoknak megtapasztalni a pénzügyi bőséget. Egyesült Államokba költözését követően az Üzleti Menedzsmentben B.S. fokozatot szerzett és egy MBA-t is. A Királyságon alapuló konzultációs szolgálatában számos üzleti szakértőt szolgált.

Cím: Az Üzleti Rendszer mely Mindig Nyer
Szerző: Benson Agbortogo
Kiadó: Success Development s.r.o.
Oldalszám: 119 oldal
ISBN: 9788097307424

További információk

Tömeg 0.2 kg
Kiadó

Success Development s.r.o.

Szerző

Benson Agbortogo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Benson Agbortogo: Az Üzleti Rendszer mely Mindig Nyer” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük