-14%

Neville Goddard: Hitedben a sorsod (előrendelés)

3 590 Ft 3 090 Ft

Neville Goddard (1905 – 1972) barbadosi származású amerikai metafizika tanító. Azon nagy és karizmatikus misztikusok egyike, akik az „Új Gondolat” filozófiáját hirdették, és akik felismerték a törvényt, mely szerint „a képzelet teremti a valóságot”.

Cikkszám: 99979025 Kategória:

Leírás

Neville Goddard (1905 – 1972) barbadosi származású, amerikai metafizikai tanító. Azon nagy és karizmatikus misztikusok egyike, akik az „Új Gondolat” filozófiáját hirdették, és akik felismerték a törvényt, mely szerint „a képzelet teremti a valóságot”.

Neville műveinek a varázsa abban rejlik, hogy már a puszta olvasásuk is óhatatlanul eljuttat bennünket a belső béke nyugalmas lelki és tudatállapotába, ami kulcsfontosságú eleme annak, hogy megjelenítsük életünk színdarabjában azokat a dolgokat, személyeket, eseményeket és körülményeket, amelyekre olyannyira vágyunk.

Ezen kötettel, ami a Hitedben a sorsod címet viseli, a szerző nem pusztán mélyebb betekintést enged a Biblia szimbólumainak jelentésébe, de miközben így tesz, tudományos részletességgel ismerteti meg velünk a sikeres teremtés legapróbb összetevőit, és magának a teremtés cselekedetének mikéntjét.

Cím: A Tudatosság hatalma – Hitedben a sorsod
Szerző: Neville Goddard
Kiadó: Success Development s.r.o.
Oldalszám: 124 oldal
ISBN: 978-80-99979-02-5

További információk

Tömeg 0.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Neville Goddard: Hitedben a sorsod (előrendelés)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük