-17%

Neville Goddard: Az érzés a Titok

4 490 Ft

Neville Goddard (1905 – 1972) barbadosi származású amerikai metafizika tanító. Azon nagy és karizmatikus misztikusok egyike, akik az „Új Gondolat” filozófiáját hirdették, és akik felismerték a törvényt, mely szerint „a képzelet teremti a valóságot”.

Készleten

Cikkszám: 97880999 Kategória:

Leírás

Neville Goddard – a vidám időutazó…

Akit a sors ide rendelt, de még inkább a feljebbvaló leküldött a rövidebb vagy egyszerűbb út megtanítására. Nem magától jött, ezt ő is hangoztatja.

Írásait végigkíséri ez a jóindulatú, határozott hivatástudat. Berezgi, átrezgi írásait ez az erős tántoríthatatlan szándék és meggyőződés. Áthidalja a Jézus és Krisztus, mint két külön forma közötti (korábban alig érthető) szakadékot. Továbbá egyesíti tanításaiban Jézust, mint embert és Krisztust, mint Istent. Amivel oly sokan próbálkoztak korábban hasztalanul.

Talán mert ő igazán értette, a többiek pedig csak mondták.

Ezzel el is érkeztünk Neville Goddard hitelességéhez, amihez nem férhet kétség! S számomra ezért ő az egyik leghitelesebb tanító. Olyan művészien ragadja meg a Biblia vezérfonalát s teszi magyarázatait a nemes egyszerűség nyugalmával teljesen közérthetővé, ami ritkaságszámba megy. Ezért érdemes őt nemcsak elolvasni, hanem hosszú távon tanulmányozni, mert információit nemcsak olvasás által adja át, hanem megértések születnek rejteki módon egyszerűen ráérzések formájában is.

Így a tanulmányozó tudatossága emelkedni kezd! Ez a legáldásosabb dolog, ami csak a kedves olvasóval történhet.

Cím: Az érzés a Titok
Szerző: Neville Goddard
Kiadó: Success Development s.r.o.
Oldalszám: 256 oldal
ISBN: 978-80-99979-05-6

További információk

Tömeg 0.2 kg
Kiadó

Success Development s.r.o.

Szerző

Neville Goddard

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Neville Goddard: Az érzés a Titok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük