-17%

Sorsfordító Vállalkozók – 16 Magyar vállalkozó közös könyve

4 990 Ft

16 sorsfordító vállalkozó inspiráló története.

Cikkszám: 174817 Kategória:

Leírás

Kihez szólnak a Sorsfordító Vállalkozók?

Mit veszíthetsz? A kezedben tartott könyv egyetlen kockázata, hogy végigolvasod, ám az semmi konkrét tanulságot nem jelent számodra. Ezért állítom, a tizenhat inspiráló történet közül egy egészen biztosan megszólít. Erre kész vagyok garanciát vállalni, azaz ha mégis csalódnál, minden kérdés nélkül megtérítem az árát.

Mit nyerhetsz? Inspirációt, élettapasztalatot és akár új barátokat.

Inspirációt. A Sorsfordító Vállalkozók c. könyv neked íródott, hogyha úgy érzed, valami még hiányzik az életedből. Nem vagy vele maradéktalanul elégedett, többet akarsz, de az elmúlt hónapok vagy évek során nem a terveid szerint alakultak a dolgok, talán el is veszítetted a kontrollt. Az ebben a könyvben megszólaló vállalkozók többször is voltak hasonló élethelyzetben. Nekik az segített, hogy hoztak egy döntést – némely esetben nagyon fájdalmasat, de kivétel nélkül életre szólót. Lehet, hogy Te is ilyen döntés előtt állsz?

Élettapasztalatot. A könyv tizenhat társszerzője hetekig dolgozott az élete eddigi részében megtapasztalt élmények újragondolásán és megírásán. Hatalmas értéket jelent, hogy mindegyikük szemüvegén keresztül ránézhetsz a világra, ami segít a Te gondolkodásmódod továbbfejlesztésében, formálásában. Lehet, hogy a jelenlegi kihívásaid csak a Te szemüvegeden keresztül tűnnek nehezeknek?

Új barátokat. A könyvírás folyamata során létrejött egy közösen gondolkodó csapat, amely minden résztvevőt megemelt. Ennek a közösségnek a könyv elolvasásával, a szerzők megismerésével Te is részese leszel. Ha úgy érzed, hogy szimpatikus és inspiráló számodra az általunk vallott értékrend, akkor bátran lépj kapcsolatba bármelyikünkkel! Lehet, hogy ez a közösség a Te életed számára is sorsfordító lesz?

Cím: Sorsfordító vállalkozók
Szerző: Dr. Pethő Bence és 15 társszerző
Kiadó: Success Bestseller Expert Kft.
Oldalszám: 208 oldal
ISBN: 978-615-81748-1-7

További információk

Tömeg 0.350 kg
Méretek 24 × 17 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sorsfordító Vállalkozók – 16 Magyar vállalkozó közös könyve” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük