-11%

Charlie Jones: Az élet fantasztikus!

2 450 Ft 2 190 Ft

Készleten

Cikkszám: bag-14 Kategória:

Leírás

A VEZETÉS 7 TÖRVÉNYE

és az élet 3 alapvető döntése,
ami minden másra kihat

Te is vezető vagy!
Legyél bár fiatal vagy öreg, felelős vagy valamiért, amit egyedül kell elvégezned. Ebben az értelemben mindenki vezető a saját életében, bármilyen munkakörben dolgozik is. A könyv 7 olyan törvényt tárgyal, amelyek abszolút érvényűek a vezetésben; követésük biztosítja, hogy az életed fantasztikus kaland legyen. Vagy felhasználod őket, és azt tapasztalod, hogy érted dolgoznak, vagy figyelmen kívül hagyod őket, és azon veszed észre magad, hogy ellened munkálnak.
Gondoltad volna?
Bár naponta több tucatszor döntünk, az életben mindössze 3 alapvető döntés létezik. Amikor ezeket meghozod, minden másra kihatással vannak, és minden erődet igénybe veszi, hogy kitarts mellettük. Tudod, melyek ezek a döntések? A könyvből megismerheted őket, és útmutatót találsz a helyes döntéshozatalhoz is.

AZ ÉLET FANTASZTIKUS egy igazi klasszikus… könnyekkel és nevetéssel fűszerezett üzenete még jóval azután is sokak életét fogja jobbra fordítani, hogy e zaklatott évszázadból csak egy emlék marad.” OG MANDINO

A legsikeresebb üzletkötők és igazgatók közül sokan visszatértek a családjukkal, hogy több ízben is végigüljék ugyanazt a háromórás előadást, amelyen e kötet alapul.

 

Meglehet, hogy a Te életedben is az egyik leghasznosabb befektetésnek bizonyul Charlie Jones legendás műve.
Tedd próbára most!

Kiadó: Bagolyvár Kiadó

További információk

Kiadó

Bagolyvár Kiadó

Szerző

Charlie Jones

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Charlie Jones: Az élet fantasztikus!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük