-13%

Samuel A. Cypert – Michael Ritt: 365 nap Napoleon Hill gondolataival

1 690 Ft

Elfogyott

Cikkszám: bag-11 Kategória:

Leírás

Mark Twain már rég megmondta, hogy a rossz szokások nem olyasmik, amiket csak úgy ki lehet hajítani az ablakon – lépcsőn kell letessékelni őket fokról fokra. Igaz ennek a fordítottja is: a jó szokások nem olyan dolgok, melyeket egyetlen lelkes elhatározással lifttel repíthetünk a magasba. Napról napra udvarolni kell nekik, lépésről lépésre kell őket betessékelni az otthonunkba.

A 365 nap Napoleon Hill gondolataival ehhez a lépésről lépésre, napról napra rendszerességhez nyújt nagy segítséget.
Segít, hogy szemünket mindig a célon tartsuk, mert ha tekintetünket elfordítjuk róla, egyetlen pillanat alatt egy zord, kusza világgá változik, amit magunk körül látunk.
Segít, hogy nap mint nap feltöltsük magunkat lelki energiával és tetterővel. Erre ma különösen nagy szükségünk van. Optimizmus és tenni akarás nélkül ugyanis a problémáinkban csak problémákat fogunk látni, és képtelenek leszünk ígéretes lehetőségekként kezelni őket. Pedig szinte minden sikernek ez a valódi titka.

Aki minden nap szán rá időt, hogy eltűnődjék Napoleon Hill egy-egy gondolatán, az év végére bizonyosan más szemmel fog nézni a világra, de másként fog nézni önmagára is. Határozottabb lesz a szándékaiban, állhatatosabb a törekvéseiben és eredményesebb a tetteiben.

Kiadó: Bagolyvár Kiadó

További információk

Kiadó

Bagolyvár Kiadó

Szerző

Samuel A. Cypert

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Samuel A. Cypert – Michael Ritt: 365 nap Napoleon Hill gondolataival” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük