Dentozófia – fogak bölcsessége

2 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 632264844 Kategória:

Leírás

Fogaink, kapu az egészséghez

A dentozófia egyfajta önterápia, melyet a fogorvos végigkísér. Nem csak valós alternatívája a fogászati gyakorlat által ajánlott foghúzásnak, a mechanikai módosításoknak és az annak következtében létrejött harmonizálatlan szájüregnek, hanem egy olyan aspektus is, melyben eddig egyetlen tudományág sem mélyült el. Általa megszabadulhatunk a rémálmoktól, a különféle krónikus gyulladásoktól, az ekcémától, az allergiáktól, az asztmától, gyógyír lehet a hátfájásra, alvászavarokra stb.

 

 

Michel Montaud sebész-fogorvos, hivatását magánorvosként gyakorolja Franciaországban, Lyonban. A dentozófiai iskola megalapítója, mely tudományos társaságnak az a célja, hogy támogassa a természetes gyógymódokat Franciaországban és a világon mindenhol.

A gyógymód bármely életkorban alkalmazható, de a legkiemelkedőbb eredményeket a gyermekeknél figyelhetjük meg. Az izgatott gyermek figyelmes hallgatóvá alakul át. Egyszercsak egyenesen és rendezetten ír, hibák nélkül. Mindez anélkül történik, hogy egyetlen fog is áldozatul esne. Anélkül, hogy a gyermeknek egész nap fém fogszabályzót kellene hordania. Visszaáll a nyelv helyes pozíciója és az orrlégzés is, mely egy egész életen át elkíséri.

Ebben a könyvben Michel Montaud klinikai bizonyítékokkal és képekkel támasztja alá, hogy ez a terápia javítja a páciensek általános egészségügyi állapotát, mind fizikai, mind lelki értelemben. Ez az ígéretes módszer a fogászat egy humánus megközelítése, amely a test öngyógyító képességét használja ki.

Méret: 142 x 210
Oldalszám: 148
Kötés: kartonált
Kiadás éve: 2015. június
Kiadás: első

További információk

Tömeg 0.2 kg
Kiadó

Medicina Könyvkiadó Zrt.

Szerző

Michel Montaud

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dentozófia – fogak bölcsessége” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük