-7%

Cashflow Magnet – Pénzügyi Szimulációs és Oktató társasjáték

26 888 Ft

Mi a Cashflow Magnet?

Az anyagi bőség és a pénzügyi siker gátja a hiányos tudás. Ezt szakíthatod át Magyarország legújabb pénzügyi szimulációs társasjátéka, a CashFlow Magnet segítségével! Ezt az oktató keretrendszert A PÉNZ 5 szabálya e-book szerzői hozták létre.

Elfogyott

Cikkszám: CFM-001 Kategória:

Leírás

 

Miért hasznos a játék?

Ez az oktatórendszer azon az elven alapul, hogy a lehető legtöbb és leghasznosabb pénzügyi tudás birtokába helyezze használóit – szórakoztató, játékos formában. A közép-európai piacnak megfelelő, valóságon alapuló játékkártyákkal nyújt könnyed tudásszerzést egyszerre akár 8 ember számára.  A játékszabály kellően részletes, viszont érdemes lehet egy Klubtalálkozó keretein belül megismerkedni a pályával.

Milyen területeket érint a CashFlow Magnet?

Megismerteti a játékosokat az értékpapírok, ingatlanok és vállalkozások világával, ahová a későbbiekben könnyebben be tudnak majd lépni a valóságban is. Minden meghozott döntés egy újabb lecke, amit érdemes a valóságra vetíteni. Felhívja a figyelmet a folyamatosságra és a felelősségvállalásra is. Óriási tapasztalatszerzésre ad lehetőséget a csapatmunka terén is, ugyanis az egyéni törtetés helyett az összefogás ereje előrébb visz a játék során. Érintheti továbbá a kudarc és annak feldolgozásának témakörét, hiszen mint tudjuk, elég egyetlen rossz döntés az újratervezés szükségességéhez – tehát nem árt, ha felkészült az ember.

Mit lehet tanulni a szimulációból?

Alapvetően a tudatos pénzkezelést, a tervezés szerepét a sikerhez vezető úton. Egyértelművé teszi, hogy egy jó üzletkötés után sem dőlhetünk hátra, folyamatosan szükséges képezni a tőkét. Az együttműködés/társulás lehetősége mutatja meg igazán, mekkora hasznot termelhet nekünk a jól befektetett idegen tőke. És persze minden átültethető a gyakorlatba, hiszen ugyanezen mechanizmusok mennek végbe a valóságban is. A játék végén pedig megízlelhető a felhőtlen gazdagság, ami csodás inspiráció lehet a hosszútávú célt illetően.

Minden élethelyzetben találni benne konklúziót és alkalmazható ismereteket. Mi sem igazolja ezt jobban, mint hogy olyan sikeres vállalkozók is támogatják oktatási programunkat, mint a háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltán.

Kinek hasznos a társasjáték?

Bárki számára hasznos lehet, hiszen sosem késő elkezdeni a változást. Csapatunk meleg szívvel ajánlja a CashFlow Magnet szimulációs társasjátékot mindenkinek, aki nyitott arra, hogy kedvezőbbé tegye anyagi helyzetét és elinduljon a tudatos pénzkezelés útján. Például:

 • Azok a fiatalok, akik még csak zsebpénzzel gazdálkodnak, de első keresetük elérésekor már tudatosan kezelhetik azt.
 • Azok a pályakezdők, akik minél rövidebb idő alatt érnék el az anyagi függetlenséget.
 • Azok a már aktív keresők, akiknek megvan a lehetőségük arra, hogy gondoskodjanak nyugdíjas éveikről a mostani fizetésükből.
 • Vállalakozóknak, vállalkozás előtt állóknak.

Mi a játékdoboz tartalma?

 • 1 db két oldalas játéktábla
 • 12 db élethelyzet kártya
 • 2 db bakancslista
 • 25 db játéklap
 • 2 db ingatlankönyvelési segédlap
 • 1 db játékszabályzat
 • 8 db Johnny CashFlow játékbábú
 • 9×8 db játékérme
 • 3 db dobókocka
 • különböző játékkártyák (Tőkeképző, Befektetés, Piaci vásárló és Extra kiadás kártyák)
 • játék papírpénz

A CashFlow Magnetről mondták

„Olyan dolgokat tanultam a játékból, amit máshol pl iskolában nem tudtam volna.” – R. Alexa

„Megmutatta mennyire fontos tőkét alapítani majd azt ügyesen felhasználni. Sok újat tanultam.” – P. Tamás

További információk

Tömeg 2.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cashflow Magnet – Pénzügyi Szimulációs és Oktató társasjáték” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük