Szállítási ország: Magyarország - Más országból rendelek (Katt)

Választott termék:

A teljes gondolkodj és gazdagodj

4 990 Ft 4 690 Ft

Out of stock

-6%

A teljes gondolkodj és gazdagodj

4 990 Ft 4 690 Ft

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Cím: A teljes gondolkodj és gazdagodj
Szerző: Napoleon Hill
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Oldalszám: 388 oldal
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635296231

A legismertebb és legnagyobb hatású könyv, amelyet valaha a sikerről írtak.

Napoleon Hill negyed évszázadon át kutatta sikeres emberek életútját kora leggazdagabb iparmágnása, Andrew Carnegie irányításával. Ebben az időtlen klasszikusban lerántja a leplet az elsöprő siker titkáról, és megosztja velünk a kipróbált módszert is, amely lehetővé teszi, hogy elérjük hőn áhított céljainkat. Elengedhetetlen kalauz azok számára, akik nagy dolgot akarnak véghezvinni. Ez a könyv megmutatja, hogyan gazdagodhatunk meg – a szó minden értelmében.

„Napoleon Hill meggyőző tanácsai napjainkban legalább annyira helytállóak, mint amikor azok íródtak.” – Donald R. Keough, a Coca-Cola volt elnöke

Napoleon Hill műve már számos változatban napvilágot látott, ám ez a kiadás hűen követi az eredeti mestermű szerkezetét és tartalmát. Fontos ismereteket oszt meg arról, hogyan vészeljünk át nehéz gazdasági helyzeteket. Az újabb kiadásokból ezek a részek hiányoztak, ám napjainkban ismét aktuálissá váltak. Ez a Gondolkozz és gazdagodj! egyetlen olyan kiadása, amelyet jegyzetekkel és függelékekkel láttak el, így az olvasó megismerheti Napoleon Hill életét, élethosszig tartó kutatásait, valamint az ipari, üzleti élet vezető személyiségeit, akiknek munkásságát a szerző tanulmányozta, hogy megalkossa a felbecsülhetetlen értékű elveket, amelyeket most mindannyian elsajátíthatunk.

„Amit az elme képes kigondolni és elhinni, azt meg is tudja valósítani.” – Napoleon Hill

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A teljes gondolkodj és gazdagodj” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close Menu
×
×

Cart